Историјата на БОРОЛА започнува во 1996 година, кога двајца лекари со претприемнички дух се зафаќаат со задача да ја претворат во една од водечките компании во областа на здравството. Уште од основањето на компанијата, се стреми кон подобрување на квалитетот на живот на своите корисници преку:

  • Современи здравствени услуги
  • Висококвалитетни природни, козметички и други производи за здравјето
  • Целосна здравствена информација

Стремежот на Борола е поврзан со континуиран развој и изнаоѓање на новини.  Се користат  последните научни истражувања и развој, за да се подобрат и развијат произведените производи.

Нашата основна мисија е да обезбеди сеопфатна грижа за здравјето на луѓето преку иновативен и поинаков начин на размислување.

Борола има плодна долгорочна соработка со странски и бугарски компании што се базира на изградба на взаемна доверба.

Високата професионалност на сите вработени на Борола, во комбинација со бескомпромисниот квалитет на произведените производи е во основата на нашиот успех.


bg_image

РАБОТНИ МЕСТА

Прочитај повеќе
bg_image

Претставништва

Прочитај повеќе