Folivit® Fero

За нормално формирање на крвта

Состав

Ефикасна комбинација од Фолна киселина, Железо и Витамин Б12 во уникатна солукапс форма со благопријатен ефект врз хематопоезата. Новата солукапс форма е создадена да овозможи брза и целосна апсорпција на активните состојки.