Показване на 1–12 от 20 резултата

Женско здраве

Сходните проблеми при жените и мъжете не са никак малко, но при жените обикновено те се проявяват по различен начин. При тях някои здравни проблеми са по-често срещани, като например наднормено тегло, остеопороза и депресия. Освен това някои състояния, като менопауза и бременност са уникални за жената. За съжаление жените понякога пренебрегват своето здраве и обръщат повече внимание на семейството си.

Но защо да чакаме лечението, когато може да изберем профилактиката! Профилактиката е по-добра от лечението! Обърнете внимание и на себе се и не пропускайте редовни профилактични прегледи и мамографски изследвания.

Ранната диагностика е жизнено важна за лечението на раковите заболявания на гърдата, маточната шийка, матката и яйчниците. Планирайте бременост и посещавaйте редовно Вашия лекар по време на бременост.

Менопаузата е естествен период от живота на жената, свързан с хормонални промени в половата система. Често обаче при този процес се наблюдават неприятни симптоми, като горещи вълни, нарушения на съня, промени в настроението, повишено кръвно налягане и др.
В развитите страни жената прекарва една трета от живота си в менопауза. Чрез добре балансирана диета, хранителни добавки и физически упражнения повечето неприятни симптоми по време на менопаузата могат да бъдат сведени до минимум или напълно да се елиминират.

Антиоксиданти и витамини

Imuflam

Детско здраве

Imunobor Uro Akut

Ендокринология

Feminorm Osteo

Гастроентерология

Imunobor® Biotic

Детско здраве

Imunobor® Uro

Антиоксиданти и витамини

Osteobor® Forte

Ендокринология

Feminorm®

Ендокринология

Feminorm® Duo

Ендокринология

Feminorm® Good Night

Детско здраве

Migrenon®

Ендокринология

Calorex®