Показване на 10 резултата

Мъжко здраве

Според различни статистически проучвания средната продължителност на живота между мъжете и жените все още е в полза на жените. Една от причините за това, е че мъжете обръщат по-малко внимание на здравето си, отколкото жените. Няколко са факторите, които работят срещу мъжете – употребата на алкохол и цигари, стресът по време на работа, нездравословното хранене и др.

Съществуват някои заболявания, като рак на простатата, еректилна дисфункция, ниски нива на тестостерон и др., които засягат само мъжете. Друга група заболявания, като инфаркт на миокарда и други сърдечни заболявани се срещат много по-често при мъжете. Въпреки това рисковите фактори за появата им може да бъдат предотвратени и лекувани, когато се установят в ранен стадий. От изключително значение е да се провеждат редовни прегледи и изследвания с цел превенция и поставяне на ранна диагноза.

Грижата за здравето започва от познаване на рисковите фактори за появата на заболявания! За съжаление някои от предразполагащите факторите, като възраст и фамилна обремененост не бихте могли да промените, но други може да бъдат изцяло под ваш контрол.

Открийте какво можете да направите, за да намалите Вашите рискови фактори и подобрите общото си здраве. Предприемайки тези стъпки, ще се почувствате добре, знаейки, че правите всичко възможно за здравето си.

Антиоксиданти и витамини

Imuflam

Детско здраве

Imunobor Uro Akut

Детско здраве

Imunobor® Uro

Антиоксиданти и витамини

Oxybor® Forte

Антиоксиданти и витамини

Oxybor® Zn Se Vitamin C

Ендокринология

Kamagra®

Ендокринология

Kamasutra®

Антиоксиданти и витамини

Мahmurlek®