ПРОИЗВОДИ


ПРИРОДНИ

40 производи


КОЗМЕТИЧКИ

9 производи


ЛЕКОВИ

13 производи


МЕД.ПОМАГАЛА

1 производ


ДРУГИ

1 производ

 

Услуги

Извршуваме широка палета од регулаторни услуги ,поврзани со фармацевски производи,медицински помагала ,додатоци во исхраната и козметика ,поддавање на документи за регистрација.

Нашиот маркетиншки тим нуди целосна палета од маркетиншки ,рекламни и издавачки услуги за здравствени производи.

Ние имаме целосно интегриран систем за дистрибуција –трговија на големо ,трговија на мало и интернет продавница.

Нашиот клинички оддел го управува Клиника Борола ,здравствените програми ,службата по медицина на труд и клинички проучувања.

Предлагаме широка палета од решенија за пакување на производи за здравјето преку најсовремени технологии.

Сертификати

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *