Показване на 8 резултата

Урология

Урологията е дял от медицината, която разглежда заболяванията на пикочните пътища (при мъже и жени) и мъжките репродуктивни органи. Известни са много урологични заболявания, но някои от най-често срещаните са:

  • Инфекция на пикочните пътища
  • Доброкачествена хиперплазия на простатата
  • Еректилна дисфункция
  • Стерилитет при мъжете
  • Уринарна инконтиненция

Инфекциите на пикочните пътища са много често срещани заболявания. Около 40% от жените и 12% от мъжете имат симптоми на инфекция на пикочните пътища поне веднъж през живота си. Установено е, че състоянието на имунната система има много важна роля по отношение на развитието на инфекции на пикочните пътища.
Доброкачествената хиперплазия на простатата се среща изключително често при възрастни мъже. Около 50% от мъжете над 50-годишна възраст страдат от доброкачествена хиперплазия на простатата. Провеждат се различни методи на лечение като приемът на природни продукти е доказано ефективно решение на този проблем.

Еректилната дисфункция се среща във всяка възраст, но е с по-висока честота при мъже над 65 години. Причината за еректилната дисфункция най-често е физически проблем – в 75% от случаите. Съществуват множество варианти за лечение на еректилна дисфункция.

Нашият урологичен екип помага на пациентите да разберат по-добре техните симптоми и предлага различни възможности за поддържане на добро урологично здраве.

Детско здраве

Imunobor Uro Akut

Детско здраве

Imunobor® Uro

Антиоксиданти и витамини

Oxybor® Forte

Антиоксиданти и витамини

Oxybor® Zn Se Vitamin C

Антиоксиданти и витамини

Neostat®

Ендокринология

Kamagra®

Ендокринология

Kamasutra®